O NAMA
Attexo doo je prisutan na tržištu od 2007 godine te se od tada trudimo biti među vodećima u Hrvatskoj kada je u pitanju potrošni materijal za pisače.
Oduvijek su nam na prvom mjestu naši vjerni kupci, a jednako cijenimo sve naše kupce od maloprodajnih do veleprodajnih. Garantiramo Vam izvrsnu kvalitetu naših proizvoda,
dostavu u najkraćem mogućem vremenu, širok asortiman proizvoda uz povoljne cijene.
Usko smo specijalizirani za potrošni materijal za pisače (tinte, toneri, papir, riboni…) što nam omogućava profesionalnost u našem poslu te nam to pruža veliku konkurentsku prednost.Kroz poslovanje smo primjetili da nam je neophodna i druga vrsta robe da bi smo mogli zaokružiti cjelokupne potrebe naših kupaca, te smo u naš lager uvrstili uredske strojeve, informatičku opremu i razne promotivne artikle.

U našem asortimanu možete pronaći svu papirnu konfekciju ( papir za printanje, beskonačni obrasci, ading role,… ), potrošni uredski materijal ( klamerice, spojnice, registratore,… ), potrošni materijal ( toneri, tinte, karboni,… ), informatička oprema ( laptopi, monitori, printeri,…), uredski strojevi ( fotokopirni uređaji, stojevi za uvez, plastifikatore.,…) i promotivne artikle ( upaljači, ol.kemijske, poslovnici,…).

Sav asortiman iz naše tvrke namijenjen je isključivo pravnim osobama/obrtima i stoga su sve cijene na ovim internet stranica prikazane bez poreza na dodanu vrijednost ( PDV-a ).Isporuka naručenih artikala obavlja našim dostavnim vozilima ( do 30 km – besplatno ) i to istog dana ukoliko se narudžba napravi do 12:00h, a sve ostale narudžbe idući radni dan.

Naši ciljevi
Naš cilj je prvenstveno ponuditi kvalitetne proizvode koji su potrebni svakoj osobi, kućanstvu, obrtu, tvrtkama, daljnjoj prodaji i distribuciji po povoljnim cijenama.
Kontinuirano pratimo razvoj tržišta pisača i potrošnog materijala za pisače te u skladu s time ulažemo maksimalne napore u ponudu novih proizvoda, često puta i po prvi u Hrvatskoj.

Misija
Naša misija je zadovoljstvo naših kupaca kojima pružamo profesionalnu uslugu kako bi zadovoljili njihove potrebe, s naglaskom na kvalitetu proizvoda, asortiman, cijenu, te još mnogo pogodnosti.

Naše prednosti:

 • Profesionalan pristup svakom kupcu od onih koji kupuju jedan proizvod do veleprodajnih kupaca
 • Profesionalan pristup našim dobavljačima čime osiguravamo kontinuiranu ponudu širokog asortimana proizvoda
 • Povoljne cijene kako bi izašli u susret našim kupcima i u ovo vrijeme smanjene ekonomske moći
 • Posvećujemo jednaku pažnju svakom našem kupcu. I onima koji kontinuirano kupuju naše proizvode i onima koji to tek žele postati. Ulažemo velike napore u razvijanje korektnog odnosa prema našim kupcima odgovarajući na svaki upit telefonom, e-mail-om, fax-om, poštom u najkraćem mogućem vremenu
 • WEB-SHOP u koji ulažemo velike napore u razvijanje, a čije su prednosti:
 • Brzina
 • Jednostavnost pronalaska potrebnih proizvoda
 • Sigurnost kupovine
 • Ažurnost informacija
 • Jednostavnost registracije i kupnje
 • Moderan dizajn

Ukratko, mi smo tu radi vas, a vi ste tu da prepoznate našu kvalitetu, te vam se zato unaprijed zahvaljujemo.