Uvjeti dostave
Dostava je besplatna za narudžbe veće od 500,00 kn bez PDV-a* osim za narudžbe fotokopirnog papira (za svaku naručenu kutiju papira(5x500listova) zbog težine naplačujemo jedan trošak dostave).

*dostava se za cijelu Hrvatsku naplaćuje 19,20 kn + PDV bez obzira na iznos narudžbe po paketu.

Rok isporuke unutar Hrvatske je 1-2 radna dana. Osim za otoke i mjesta pod posebnim režimom dostave. Za dostave koristimo kurirsku službu Overseas.

Naručeni proizvodi pakirani su na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu/dostavi ne oštete. Kupac je dužan prilikom preuzimanja pregledati pakiranje pošiljke. Ukoliko pakiranje pošiljke ima vidljivih oštećenja/nedostataka, preporučujemo da kupac odbije primitak iste jer postoji mogućnost da je proizvod unutar takvog pakiranja oštećen. Odbijanjem primitka, dostavna služba će pošiljku vratiti u ATTEXO d.o.o. Osijek uz napomenu da pošiljka sadrži nedostatak.

Reklamacije vezane za nedostatke proizvoda te svi ostali prigovori mogu se izjaviti u pisanoj formi putem elektroničke ili obične pošte te usmeno putem telefona:

na broj telefona: (031) 780 955
na e-mail adresu: attexo.osijek@gmail.com
na adresu: Attexo d.o.o. Vijenac Petrove gore 22, 31000 Osijek.
NEZAPRIMLJENA POŠILJKA
Ako kupac ne primi robu ili obavijest o isporuci u očekivanom vremenu, kupac ima pravo o tome obavijestiti prodavatelja putem e-pošte attexo.osijek@gmail.com ili obrasca za kontakt kako bi se poduzele radnje pronalaska pošiljke.

NADOKNADA TROŠKOVA ZA VRAĆENU POŠILJKU
Ako kupac odbije primiti robu koju je naručio, prodavatelj ima pravo tražiti od kupca nadoknadu svih troškova vezanih za isporuku.

Poslane pošiljke se ne mogu otkazati i kupac snosi nadoknadu troškova za otkazivanje poslane pošiljke.

Dostavu vršimo isključivo na području Republike Hrvatske.